Lokalvård till er fastighet

Lokalvårdare bär ett stort ansvar när det kommer till påverkan såväl på fastighetens miljö som miljön i sin helhet. Vi på Lexium är måna om att den miljö som våra kunder befinner sig i är ren och säker att vistas i. Vi använder alltid rengöringsmedel som miljövänligt och anpassat efter kundens specifika behov.

Vi arbetar med kontinuerlig effektivisering för att minska energi- och kemikalieanvändning. Vi utbildar oss i effektivare sätt att utföra pålitlig lokalvård, och säkerställer att samtliga medarbetare är kunniga om kemikalier och användning på rätt sätt.

Miljövänligt rengöringsmedel är inte bara bättre för miljön och inomhusklimatet, det är också mer sparsamt mot golv och andra ytor, såväl som inredning och övrigt material. Tillsammans sparar vi på miljön och fastigheten.

Olika former av lokalvård

Stora lokalytor samlar damm och kräver regelbundet och noggrant underhåll. Lokalvård kan bland annat ske som städning för trappor, kontor, butiker, centrumanläggningar, golvvård och flyttstädning.

För lokalvård har alla kunder olika krav men samma målsättning. Samtliga vill att det ska bli rent och säkert. Men hur stora ytor som ska städas samt vilka utrymmen som ingår varierar från kund till kund. Lexium har lång erfarenhet inom lokalvård, och har därigenom tagit fram ett effektivt arbetssätt som uppfyller samtliga krav och levereras kostnadseffektivt för kunden.

Alternativet att städa själva tar enorm kraft från personalen, även mindre sysslor som att röja undan kan för ett stort kontor snabbt ta fokus från huvudverksamheten. Att istället låta en professionell aktör leverera en trygg och pålitlig tjänst genererar en trivsam arbetsmiljö för samtliga. Lexium erbjuder lokalvård till såväl kunder inom kontor, industri. Vi har lösningar som passar kundens behov och lokal.

Vi erbjuder fastighetsskötsel och lokalvård i hela Sverige

Lexium har genom ett brett nätverk av partners möjligheten att erbjuda tjänster som fastighetsskötsel på flertalet orter runtom i landet.

Kartan visar vilka orter vi är verksamma i idag. Vi har dock risktäckande service på väldigt många av de tjänster som vi erbjuder och kan därför erbjuda service oavsett i vilken ort ni befinner er.

Vi erbjuder helhetslösningar inom teknisk, ekonomisk och kommersiell förvaltning, via vårt systerbolag Lexium Förvaltning & Projekt.

Kontakta gärna oss gällande fastighetsskötsel.