Ökande brottslighet

Enligt statistik från BRÅ har inbrott ökat senaste åren, dock klaras endast ett fåtal av dessa upp. Ett pålitligt larmsystem är därför en mycket bra investering för er verksamhet. Larm med övervakning avskräcker gärningsmän från att ens göra inbrottsförsök.

Med ett larmsystem är larmcentralen alltid redo. Inbrott kan ske trots att ni har ett larmsystem installerat, då får larmcentralen informationen och skickar direkt ut en väktare för att undersöka platsen.

Att larmet går betyder att gärningsmännen får långt mindre tid på sig, och mindre skada hinner då bli skedd. Med högtalarsystemet kan man också kommunicera med gärningsmännen och tala om att vaktpersonal är på ingång.

Larmcentral

Förhoppningen om att därefter lyckas ta fast rätt personer ökar avsevärt med en pålitlig leverantör av ett säkerhetssystem. Lexium har lång erfarenhet som helhetsleverantörer av en trygg och säker arbetsplats. Med det kommer långa partnerskap med marknadsledande leverantörer av säkerhetstjänster.

Säkerhet med kameraövervakning är ett effektivt sätt för företag att skydda sina lokaler och motverka inbrott, stöld och skadegörelse. Med kameraövervakning utomhus finns även tillgång till larmcentralen som snabbt kopplas in om larmet skulle gå. Med kameror och högtalarutrop kan man hejda en pågående situation, och tvinga gärningsmän att tänka om. Genom kameraövervakning ser man direkt via larmcentralen vad som pågår och kan skicka dit relevant personal och vaktstyrka.

Kamerabevakning

Utbudet av kameror är brett med möjligheten finns att lägga till flexibla lösningar anpassade för yta och behov. Systemet är anpassat så ni själva kan följa aktiviteten på området i realtid, både lokalt och på distans.

Säkra hela området

Oavsett storlek på yta som ska täckas har vi möjligheten att erbjuda er ett system som är tillräckligt stort för att täcka hela området. Vissa delar av området kan vara känsligare än andra, och behöver då prioriteras. I andra fall kan hela området bevakas av kameror.

Kontakta oss för säkerhetsrelaterade frågor

Om Lexium

Vi kan också tillämpa inomhuskameror som övervakar lokalerna inuti. På så sätt skyddar ni personal och utrustningen inne på arbetsplatsen. Med ett system för kamerabevakning kan larmcentralen snabbt sätta in rätt åtgärd vid en pågående situation. Även här erbjuder vi möjligheten att skräddarsy lösningar och system så att de är anpassade helt efter era behov.

Säkerhetsrelaterade tjänster är en del av vårt heltäckande kontorspaket. Vi har tagit fram tre paket för att ni ska kunna välja just det paketet och de tillägg som passar er. Genomför en beräkning och få ett prisförslag på några minuter.