En arbetsplats är i stort behov av utrymme och tillgänglighet för bra pauser. För att detta ska bli så bra som möjligt behövs ett bra lösningar för vending som helhetsområde, inte bara kaffe eller frukt. Ett dilemma för kontor och arbetsplatser är brist på bra ställen i närheten att köpa lunch eller mellanmål på. Då uppskattas fruktservice, kaffelösningar och välfyllda varuautomater.

Att slippa springa till närmsta matbutik varje paus gör att mer tid kan ägnas till det faktiska syftet, och fokus för arbetsdagen stärks därefter.

Det är också viktigt med en god variation. Forskning visar till exempel att olika frukter har olika inverkan på människors motivation. För att vi ska må bra är det viktigt att på daglig basis få i oss en bra balans av frukter och grönsaker. Frukt på jobbet höjer personalnöjdheten och stärker immunförsvaret. Vi blir piggare, friskare och mår bättre av bra frukt.

Men ibland är det varuautomaten med ett brett utbud av olika drycker, snacks eller lunchlådor vi är ute efter.

Värdet av att erbjuda trevliga och fräscha fruktkorgar till medarbetare, kunder och besökare sänder också ett starkt budskap. Att hålla en hög standard med fräsch frukt och ett brett utbud av uppskattade sorter ökar allas nöjdhet, och stärker bolaget i längden.

Att upprätthålla en hög nivå på fruktkorgen kräver dock tillsyn och rutinmässiga leveranser, något som snabbt prioriteras ned i den ofta stressfyllda arbetsmiljön. Därför är det ett bra alternativ att anlita en professionell partner som hjälper till med leverans av fruktservice i världsklass, samt byter ut den veckovis så att där alltid är mogen och fräsch frukt i korgen.

Skillnaden mellan trött och mjuk frukt, som ser tråkig och ful ut – och fräscha mogna äpplen, päron, apelsiner och bananer – är avsevärd. Här står intryck och upplevelse i centrum, och vilket budskap man vill sända till medarbetare och kunder som besöker kontoret.

Lexium sköter leverans av fruktkorgar med skräddarsytt innehåll efter era behov och önskemål. Beroende på bolagets storlek och hur många som befinner sig på kontoret kan vi leverera både ofta och sällan. Att rutinmässigt leverera fräsch frukt gör att den frukt ni har på kontoret alltid är mogen och god.

Vi erbjuder fruktkorgar i hela Sverige!

Lexium har genom ett brett nätverk av partners möjligheten att erbjuda tjänster som fastighetsskötsel på flertalet orter runtom i landet. Bland annat finns vi Stockholm, Göteborg och Malmö – men även flertalet andra orter runtom i landet.

Kartan visar vilka orter vi är verksamma i idag. Vi har dock risktäckande service på väldigt många av de tjänster som vi erbjuder och kan därför erbjuda service oavsett i vilken ort ni befinner er.

Vår uppskattade helhetsservice, Integrerad Facility Management, lämpar sig väldigt väl för verksamheter som finns på flera orter.

Lexium Service Management har också partnerskap med internationella Facility Management-bolag, och kan leverera Facility Management även om er verksamhet sträcker sig utanför Sverige.

Kontakta gärna oss gällande fruktservice!