Så återvinner du som fastighetsägare

En bostadsrättsförening kan behöva hjälp att tillgodose återvinning och forsla bort diverse gods. Det är viktigt att rätt bråte hamnar på rätt ställe när det väl kommer till återvinningscentralen. Här är det bra att använda sig av en pålitlig och erfaren partner. Lexium har lång erfarenhet inom bortforsling av gods till återvinningsstationer. Vi vet att olika fastigheter behöver olika avfallslösningar och vi är trygga med att vi har den kunskap och branscherfarenhet för att möta de behov som just din fastighet efterfrågar. Här kan du läsa mer om hur fastighetsägaren hanterar farligt avfall.

Vi effektiviserar ert städarbete, och forslar bort gods efter allting från röjning i källaren eller på vinden, dödsbon, renoveringar eller flyttstäd.

Med lång erfarenhet inom bortforsling av gods har vi även möjlighet att ta hand om sekretess och papper som måste förstöras. Vissa dokument innehåller hemlig information, och måste därför förstöras inför bortforsling. Vi hjälper till med detta och ser till att allt hamnar där det ska.

Containrar och storsäckar

För att underlätta arbetet och inte skita ned i bostadsområdet kan vi erbjuda storsäckar och containrar som vi sen hjälper till att forsla bort. Med hjälp av dessa kan hyresgäster enkelt slänga rätt skräp eller bråte på rätt ställe, och slipper därefter ödsla tid eller energi på det.

Vitvaror och byggavfall ska ofta hanteras separat och kan i vissa fall utsöndra farliga kemikalier. Därför är det väldigt viktigt att hantering av mer känsligt avfall sköts rätt och riktigt.

Otympligt bråte kan vara svårt att forsla bort med vanliga bilar. Vi har rätt fordon för bortforsling av gods och får enkelt med soffor, bord, stolar och hyllor som kan vara relevant vid flyttstädning och dödsbon.

Kontakta oss

Om Lexium

Vi på Lexium har lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med bortforsling av gods och frågor gällande återvinning.

Lexium betyder ”lärdomar” på isländska och det är i korthet vilka vi är och vad vi erbjuder.

Vi har samlat en rätt unik kompetensmix i Lexium. Vi har egen erfarenhet av det vi talar om, vi har ansvarat för samt genomfört det själva så vi vet praktiskt vad som fungerar och ”var gränsen går”.