Skräddarsydda kontorslösningar för era behov

Vi erbjuder helhetslösningar för kontor och service och kan hantera allt från kontorsmaterial till mer komplexa erbjudanden som optimerar arbetsplatsen. Utöver de klassiska tjänsterna som kan tänkas ingå i en leverans till kontoret erbjuder vi även säkerhetstjänster, receptionister, arbetsplatskollen, hälsokontroller, utrustning för konferensrummet, nätverksservice, ljudisolerade telefonbås och mycket mer.

Allt samlas på en faktura

Allt administrativt arbete som rör kontorsservice gör ofta att bolagets huvudsakliga verksamhet tvingas åsidosättas för att hantera sådant som en extern partner hade kunnat leverera både mer kostnadseffektivt, men också bättre samordnat. Lexium Service Management har lång erfarenhet inom service av kontor, inklusive alla tänkbara tjänster som kan anpassas för er arbetsplats. Därför erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar.

Helhetsleveransen genomsyras av effektivitet och minskat administrativt arbete för er. Samtliga tjänster som levereras via Lexium samlas på en faktura, vilket gör att ni, som kund, slipper kostnaderna för fakturahantering från alla de leverantörer ni haft tidigare. Som långsiktig leverantör av Facility Management och kontorsservice kan vi också erbjuda en strategisk överblick i implementeringen av tekniska lösningar som framåt kommer att optimera er arbetsplats.

Tjänster som ingår i vår fullständiga helhetsleverans till kontor

Listan på skräddarsydda helhetslösningar som kan ingå i kontorsservice är lång – men med vårt nya koncept beräknar vi ett pris / kvadratmeter åt er, beroende på vilket val av paket ni gör och vilka tillägg ni väljer att ha med. Tjänsterna kan levereras i olika frekvenser, samt i olika nivåer. Beroende på vad ni som kund är ute efter har vi lösningen! Utifrån era behov tar vi fram ett konkurrenskraftigt prisförslag – oavsett om det rör sig om det viktigaste för kontoret eller en helhetsservice till kontoret med vårt yppersta utbud.

Ska ni byta kontor och behöver assistans med flyttservice, flyttstädning och inredning för er nya kontorsmiljö – hjälper vi er givetvis med detta också!