Hos oss är Du kärnverksamheten

Vi är entreprenörer och förnyare med en passion för människor som vill ge hög service.

Lexium´s affärsidé och det vi brinner för är att stödja våra kunder med allt som inte är deras egen kärnverksamhet. Det är våra medarbetares engagemang, kunskap, flexibilitet, och affärsmässighet som förenklar och skapar värde för våra kunder.

På Lexium handlar allt om de som jobbar här! Vi är engagerade och sociala personer med fokus på affärsmässighet och att få saker att hända! Vi jobbar med ständiga förbättringar i allt vi gör, både för oss själva och hos våra kunder.

Almega Tjänsteförbunden – Fastighetsarbetsgivarna

Lexium Service Management är medlemmar i Almega Fastighetsarbetsgivarna.

Almega FM- företagen
Facility Management (FM) är en stor, men dold bransch i Sverige samtidigt som just Sverige är ett av de mest utvecklade länderna inom FM. Almega FM- företagen och branschorganisationen IFMA har i samarbete tagit fram en rapport där siffror och statistik för branschen redovisas på ett sätt som inte tidigare gjorts.

Börja arbeta i ett modernt och dynamiskt företag

Inom Lexium finns det flera alternativ. Fasta tjänster för den som vill jobba hel- eller deltid samt timanställning för de som studerar eller vill arbeta i korta projekt. Vi söker löpande engagerade, sociala och kompetenta medarbetare som förstår att service är en förutsättning för framgång.

Du ansöker enkelt via vårt rekryteringssystem. För att göra processen så enkel som möjligt samt att ge alla lika förutsättningar från början tar vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Här till höger finner du aktuella lediga tjänster.

Här kan du också göra en spontan ansökan för att finnas i vår databas när vi söker personal till tjänster hos Lexium, på uppdrag placerad hos kund samt vid rekryteringar för kunder (anges i ansökan).

Vi går igenom alla ansökningar & anmälningar och återkopplar normalt inom tre till fem arbetsdagar.

Aktuella jobb just nu:

Vi utvecklar vår personal

Utveckling

Precis som vi utvecklar våra kunder utvecklar vi vår personal!

Vill du ha varierade uppgifter och möjlighet att upptäcka olika delar av vår verksamhet? Eller prova på olika typer av serviceyrken? Vill du kanske arbeta med internationella kunder? Hos oss finns möjligheterna att utvecklas samt ha varierande arbetsuppgifter.

Din ambition på kort och lång sikt avgör din utveckling framåt. På Lexium hjälper vi dig att utvecklas inom både branschkunskap och personliga delar.

Karriär

Vi har ett enkelt ramverk för karriär- och kompetensutveckling. Ramverket bygger på tre hörnstenar: utbildning, praktisk erfarenhet och coachning. Genom att kombinera dessa tre delar ser vi till att våra medarbetare växer och får nya utmaningar i en takt som passar varje individ. Med hjälp av en kontinuerlig dialog tillsammans med din chef tar ni fram en utvecklingsplan som är anpassad efter just dig.

Har du jobbat ett tag hos oss och känner att det är dags att ta nästa steg? Inga problem, i takt med våra ambitiösa tillväxtplaner växer Lexium. Vi vill gärna att du är med oss på den resan och antar nya utmaningar och tjänster.

Kollektivavtal och tjänstepension

Medlem i Almega

Lexium är medlem i Almega, som är Sveriges ledande arbetsgivarorganisation för tjänsteföretag.

Tjänstepension

Genom att Lexium har kollektivavtal så är vi också ansluta till Collectum och betalar tjänstepension i enlighet med kollektivav.

Kollektivavtal

Genom Almega har Lexium kollektivavtal med de fackliga organisationer som behövs för bolagets verksamhet.

Aktuella kollektivavtal är fn:

  • Kollektivavtal serviceentreprenad
  • Fastigheter Branschavtal
  • Fastigheter Tjänstemannaavtal

Från januari 2018 är Lexium medlemmar i Almega Tjänsteförbunden, Fastighetsarbetsgivarna och har därmed avtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer.

Vi ser förstås positivt på att vår personal är medlemmar i facket om man själv så önskar.

Tjänstegrupplivförsäkring (TGL)

Genom Collectum omfattas personalen av tjänstegrupplivförsäkringen (TGL). Den ger den anställdes familj ett engångsbelopp om du dör innan du går i pension. TGL gäller så länge din anställning varar och upphör när du går i pension eller som längst tills du fyller 70 år. Du har automatiskt TGL när du har tjänstepension ITP.

Läs mer på: https://www.collectum.se/sv/Privat/Skydd/Tjanstegrupplivforsakring/