Senior ledare med lång erfarenhet från FM-branschen tar plats i Lexiums styrelse

Karoliina har lång erfarenhet av strategisk utveckling i snabbväxande börsnoterade och riskkapitalägda bolag på den nordiska marknaden, från såväl ledningsroller som styrelsearbete. Karoliina har också omfattande erfarenhet av Integrated Facility Management och andra tjänsteverksamheter från sin tid på bland annat Coor och Caverion. Idag är hon verksamhetsutvecklingschef och medlem i koncernledningen på Platzer Fastigheter.

– Vi är glada över att ha knutit Karoliina Callavik till oss och just hennes erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling i tjänstebolag i expansiva skeden innebär att vi ytterligare kommer att stärka upp med viktig kompetens när vi går in i nästa tillväxtfas säger Niclas Brodin, koncernchef för Lexium Group AB


– Lexium är ett spännande bolag inom Integrated Facility Management med god geografisk täckning på den svenska marknaden och en stabil förankring inom industrisegmentet. Jag ser många intressanta tillväxtmöjligheter inom såväl den befintliga kundportföljen som nya tjänster och delmarknader, säger Karoliina Callavik. 

Jag vill gärna veta mer om detta