Lexium tar över som Commercial Asset Manager för Commerz Real i Solna Port

Lexium är en oberoende rådgivare inom Property och Facility Management på den nordiska marknaden. Alla rådgivare har unik kompetens och lång erfarenhet av att driva stora fastigheter och utvecklingsprojekt. Lexium är specialiserade på mervärdesskapande tjänster och har stor förståelse för hyresgästernas krav.

Att göra materiella tillgångar tillgängliga för kapitalinvesteringar är en sak, att finansiera dem på rätt sätt är en helt annan. Commerz Real kan göra både och. Hemligheten är Commerz Reals kompetens, omfattande investeringar och struktur expertis. Commerz Real har en historia av flera decennier i att utforma och förvalta hållbara sunda investeringsprodukter, byggprojekt och skräddarsydda finansieringslösningar. Commerz spektrum av tillgångar sträcker sig från kontorsbyggnader, köpcentra och hotell, till logistik och infrastruktur, och hela vägen till förnybar energi, flygplan och produktionsanläggningar. Commerz Reals öppna fastighetsfond hausInvest äger fastigheten SolnaPort, som ligger alldeles intill E4: an i Solna. Solna Port är en förstklassig multiservice fastighet där det snart kommer att öppna ett premium gym, konferenscenter och en ny restaurang som drivs av Strix. Dessutom har fastigheten ett stort parkeringsgarage på 600 parkeringsplatser i källaren och kostnadseffektiva servicetjänster som ger hyresgästerna en god totalekonomi.

"- För att ytterligare öka bearbetningen av nya hyresgäster och skapa mervärde för våra befintliga hyresgäster har vi förstärkt vår organisation i Sverige med Lexium som Commercial Asset Managerför Solna Port. Lexium har visat sig vara en mycket skicklig partner inom fastighetsutveckling, med en proaktiv strategi för att tillgodose våra hyresgästers förväntningar. Tillsammans kommer vi att lyckas i förvandlingen av fastigheten till en multifastighet med ett full service koncept för hyresgäster ", säger Timo Lutz, Portfolio Manager på Commerz Real.

"-Vi ser fram emot att fortsätta vår utvecklingsstrategi för Solna Port tillsammans med Commerz Real. Vi är övertygade om att vi kan tillföra de mervärden som krävs för att Solna Port skall bli en förstklassig multiservice fastighet", säger Niclas Brodin, VD för Lexium.

För mer information, besök www.lexium.se eller www.commerzreal.com eller kontakta:

Jan Näsström, Senior Partner, jan.nasstrom@lexium.se eller mobil 0732- 009900 Niclas Brodin, VD, niclas.brodin@lexium.se eller mobil 0706-157.960. Timo Lutz, portföljförvaltare, Commerz Real, timo.lutz@commerzreal.com, mobil +49 172 610 1135

Jag vill gärna veta mer om detta