Lexium lanserar bemannad 24/7-jour i Göteborg

Lexium Service Management erbjuder bemannad dygnet-runt jour i Göteborg, vilken i sin tur leder samtalet till rätt kompetens. 

”Ärenden och uppkomna fel kan skapa mycket stress, då är det viktigt att den som ringer in bemöts av någon som snabbt kan styra ärendet i rätt riktning. Många av våra kunder efterfrågar personlig service och vill prata med en människa när de ringer in, inte bli bemött av en robot som frågar om knappval.” kommenterar Marcus Bengtsson, VD Lexium Göteborg,

Vi har erfaren personal som hanterar inkommande samtal, som leder samtalen till rätt kompetens beroende på ärendet, vilket gör att vi snabbt kan hjälpa till och erbjuda den trygghet våra kunder förtjänar. Lexium ska kunna leverera snabb och pålitlig hjälp, vilket ställer högre krav på hela kundservice-kedjan. För oss är det viktigt att boende i någon av de fastigheter vi ansvarar för, snabbt och tryggt ska kunna få just den hjälpen de söker.

Läs gärna mer på vår hemsida

Om Lexium

Lexium Group är moderbolag i den svenska IFM-koncernen Lexium Service Management, som är en av de ledande aktörerna inom Integrerad Facility Management på den svenska marknaden. IFM innebär att leverera och utveckla tekniska & säkerhetstjänster ihop med arbetsplatsservice för hyresgäster och fastighetsägare.

För ytterligare information, vänligen kontakta;

Marcus Bengtsson

VD för Lexium Service Management Göteborg AB via marcus.bengtsson@lexium.se eller 070-592 20 31

Niclas Brodin

VD för Lexium Group AB, via niclas.brodin@lexium.se eller 070-615 79 60

Jag vill gärna veta mer om detta