Lexium Fastighetsdrift tecknar nya avtal inom Fastighetsservice!

Ett stort och gediget förändrings- och förädlingsarbete har genomförts under 2022 i Lexium Fastighetsdrift AB. Vi har omorganiserat och implementerat ett nytt driftsystem för att förenkla både i vår leverans och för våra kunder i beställnings- och uppföljningsprocessen.

Som ett resultat av detta arbete har vi nu vunnit ett avtal inom Fastighetsservice med Gårdstensbostäder i Göteborg. Avtalet löper på 4 år och är värt ca 8 MSEK. Utöver det startar vi ett par nya Förvaltningsuppdrag för Bostadsrättsföreningar och privata Fastighetsägare.

"Att bli tilldelad uppdraget för Gårdstensbostäder med ca 2800 lägenheter och 2 centrumanläggningar innebär att vi befäster vår position på marknaden inom fastighetsservice och felavhjälpande underhåll till allmännyttans fastighetsbestånd i storgöteborg. Ett bra referensobjekt gällande denna typ av uppdrag, både i komplexitet och volym" säger Henrik Kopp Söderström, Affärsenhetschef.

Samtidigt skapar vi arbetstillfällen för hyresgäster hos Gårdstensbostäder / tar socialt ansvar genom att främja Gårdsten genom att bl.a rekrytering sker via Gårdstensbostäders avdelning ”arbete och företagsamhet i Gårdsten”.

"Bakom dessa vunna upphandlingar ligger gediget och långsiktigt arbete med att stärka våra positioner som en pålitlig leverantör av fastighetsdrift i Göteborg. Det rör sig om ett stort uppdrag där vår kompetens sätts på prov. Vi är glada över att kunna presentera dessa nya uppdrag, och vi ser mycket fram emot att bevisa oss över kontraktsperioden" säger Jan Näsström, VD Lexium Fastighetsdrift AB

"Vi är nöjda med att ha fått en ny avtalsleverantör beträffande fastighetsservice i Gårdsten. Ser fram mot ett bra och utvecklande samarbete samt bättre och snabbare service för våra hyresgäster" säger Robin Bylin, Förvaltningsingenjör och IT-ansvarig, Gårdstensbostäder.

Jag vill gärna veta mer om detta