Lexium Fastighetsdrift AB vinner nya affärer i Göteborg

Ett stort och gediget förändrings- och förädlingsarbete har genomförts under 2021, där Lexium Fastighetsdrift AB breddat samt slipat vårt erbjudande. Vi har också implementerat kontinuerlig systematisering och digitalisering för att förenkla både i vår leverans men för våra kunder i beställnings- och uppföljningsprocessen.
 

Som ett resultat av detta arbete tilldelas vi fortsatt stora och heltäckande uppdrag. Nu kan vi stolt meddela att Lexium Fastighetsdrift AB har tilldelats två stycken prestigefyllda och väldigt passande kontrakt för en lång tid framöver.
 

Från och med 2022-01-01 utför vi helhetslösning inom lokalvård åt Hvitfeldtska Gymnasiet. 
 

"Att bli tilldelat Lokalvårdsuppdrag på Hvitfeldtska gymnasiet som är den största gymnasieskolan i Göteborg innebär Lexium Göteborgs största lokalvårdsuppdrag hittills. Vi tar i och med detta uppdrag på allvar steget in att leverera FM- tjänster åt Göteborg Stad. Ett bra referensobjekt gällande typ av uppdrag såväl som i volym" Kommenterar Henrik Kopp Söderström, Kundförvaltare / Account Manager.
 

Via offentlig upphandling har Lexium även tilldelats uppdragen om att leverera löpande fastighetsservice till både Förbo Härryda om totalt sett 2233st lägenheter och Förbo Mölndal om totalt sett 1406st lägenheter. 
 

“Denna typ av uppdrag passar oss som handen i handsken med de resurser vi har i huset. Här kan vi skapa kundnytta genom att direkt tillgodose kundens behov med att tillföra såväl tillfälliga som mer permanenta lösningar. Vår ambition är att Lexium skall vara det naturliga valet av partner när fastighetsbolag såväl allmännyttiga som privata står inför valet att köpa in tjänster inom löpande fastighetsservice.” Kommenterar Henrik Kopp Söderström, Kundförvaltare / Account Manager. 
 

"Bakom dessa vunna upphandlingar ligger gedighet och långsiktigt arbete på att stärka våra positioner som en pålitlig leverantör av fastighetsdrift i Göteborg. Det rör sig om stora, prestigefyllda uppdrag där vår kompetens sätts på sin spets. Vi är glada och stolta över att kunna presentera dessa två nya uppdrag, och vi ser mycket fram emot att bevisa oss över kontraktsperioden. Stort tack till båda Hvitfeldska och Förbo för visat förtroende." Kommenterar Svetlana Garint, VD Lexium Fastighetsdrift AB

Jag vill gärna veta mer om detta